może ktoś bawił się funkcją FADER-rozdział dzwięku (na przednie i/lub tylne głośniki) :?:
Warto Być Oryginalnym - promocja sewisowa w ASO SKODA
Zwiń
X
-
Korzystając z usług Autoryzowanego Serwisu ©koda Auto, masz pewność, że dostajesz najlepsze części, a Twoim samochodem zajmują się najwyższej klasy profesjonaliści.
Już raz byłem na "akcji wiosennej" czy jakoś tak... Nie. Dziękuję. Szukanie pieniędzy w pseudo-akcjach promocyjnych.OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lookerJuż raz byłem na "akcji wiosennej" czy jakoś tak... Nie. Dziękuję. Szukanie pieniędzy w pseudo-akcjach promocyjnych
po 2 tygodniach od niej klima mi siadła bo nie zauważyli, że jest nieszczelnośćprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Mi wmawiali padnięte tylne łożysko w kole. Jeżdżę do dziś i żadnych niepokojących objawów nie mam. Wiemy wszyscy, że ASO zarabia głównie na serwisie ale żeby na naciąganiu ? Pomyślcie ilu mniej świadomych kierowców zrobią w balona ?OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
Komentarz
-
-
:szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiechZamieszczone przez shadogrzela07 napisał/a:
te porzadne też sie zdarzająPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzela07Panowie nie można do końca generalizować że wszystkie ASO są bardzo złe (te porzadne też sie zdarzają),OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodachore to jestt, ale... jestPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez szkodachore to jestt, ale... jestsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
no nareszcie SZKODA :szeroki_usmiech !!!!!!!!!!!!!Zamieszczone przez szkodaod początku olaliśmy gwarę, licząc się nawet z tym, że ludziska chętniej kupują te "serwisowanePW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
:diabelski_usmiech nooo dokładnie :lol: moje podejście w tym temacie jest takie same :szeroki_usmiech widzę , że będę mógł dziś pójść spać spokojnie hahaha :lol: nie wiem czy tak bardzo ludzie patrzą na ten "serwis" ...ja nigdy, zawsze sugeruję się stanem technicznym i wizualnym auta...i jakoś nigdy badziewia nie kupiłem a miałem tych autek troszkę :diabelski_usmiechPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOja nigdy zawsze sugeruję się stanem technicznym i wizualnym auta...i jakoś nigdy badziewia nie kupiłem a miałem tych autek troszkę :diabelski_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaale chorePW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOale może dzieki temu naszemu podejściu doczekamy sie profesjonalnego podejścia do Klienta i fachowości obsługi...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz